dimarts, 26 de febrer del 2013

Excursió a l'aeroport

     El dimecres passat vam anar d'excursió a l'aeroport d'Eivissa, i allà vam visitar als bombers que hi treballen i també vam veure la falconera.
     Quan arribarem a l'aeroport vam haver de passar per un control i passar les nostres motxilles per un escàner, la seguretat és molt important a l'aeroport.
     Després, n'Irma, que va ser molt amable i simpàtica ens va dur al parc de bombers que hi ha dins l'aeroport. Pel camí vam veure avions, avionetes i un helicòpter!
      El camió dels bombers ja ens esperava i va posar en marxa la sirena i va començar a tirar aigua molt lluny amb un parell de mànegues.
     Dos bombers també molt simpàtics ens van deixar a tots tirar aigua amb la mànega com si fossim vertaders bombers. Va ser molt divertit!
       Un poc més tard vam esmorçar i després ens deixaren pujar a un camió de bombers. Era mooolt gros i estava ple de botons.
      Ens despedirem dels bombers i tot seguit vam anar a la falconera on ens esperava un jove que ens va explicar coses dels falcons i de perquè hi ha falcons fent "feina" a l'aeroport, i ens va deixar tocar-ne un i vam poder entrar a veure uns altres falcons que estaven dins una gàbia.
      Va ser una excursió molt divertida i interessant, i a més ens van regalar uns contes molt xulos. I per tot això volem donar les gràcies a tots els qui hi van participar i ens van atendre i ajudar tant i tan bé.
     Hi ha moooltes fotos d'aquesta excursió, les voleu veure? 
Aqui les teniu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada